SIEN SIEN

SIEN SIEN Chinese, Surinaamse & Indische gerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4463 beoordelingen
19 feb 2019 om 19:40 Niet slecht. Bezorging binnen een half uur.
19 feb 2019 om 12:13 Heerlijk gegeten en nog een extraatje gekregen, tnx
17 feb 2019 om 18:04 Kroepoek vergeten
16 feb 2019 om 22:48 Eten had vrij weinig smaak. Nooit meer bestel ik hier.
16 feb 2019 om 19:41 Heel goed Ik ben echt vol gebleven Zal weer bij jullie kopen Top Eten was lekker hmmmm Keep up the good work in the kitchen ✨
14 feb 2019 om 21:31 Bestel chinees altijd hier, en heb nooit klachten, gewoon goed en lekker en dat al jaren!!
10 feb 2019 om 20:48 Weer zeer goed en mooi op tijd. En dit op een zondag. Bedankt Sien Sien
10 feb 2019 om 20:47 Broodjes steak hebben veel smerige vette stukken vlees op het broodje en smaakt naar spons. De bami en andere gerechten zijn goed.
10 feb 2019 om 18:11 Elke keer mijn besteling is verkeerd. Alltij ik krijg wat amders wat anders!!!!
10 feb 2019 om 13:18 I think they prepared their chicken where they prepare their pork. I have allergy for pork. So I got a really heavy allergic rash & itch trought the weekend, and I wish I could say it’s something else, but the only food i ate fri-&saturday was fro
8 feb 2019 om 23:12 Helaas geen rekening gehouden met verzoek geen gepaneerde vis te gebruiken
8 feb 2019 om 19:17 Heerlijke maaltijden! Ga zeker nog een keer bestellen hier !